Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Tutchek
Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 140 Bydliště: Praha -Pankrác
|
Zaslal: 24. leden 2008, 12:54:05 Předmět: |
|
|
Ale jako pri povoleni sroubku na disku a naslednem zvyseni kapacity nad parametry dane vyrobcem muze dojit k nadmernemu prehrivani disku. Proto se doporucuje uzit chlazeni, nejlepe olejem. Nemate-li doma olej pouzity na chlazeni transformatoru, olej na fritovany by mel stacit... ponorte cely disk do fritovaciho oleje a chlazeni je vyreseno.
(a ad otevreni auta mobilem... no kdyz se nektere stroje rozjedou po kopnuti, tak proc by se nekdy nemohlo stat, ze se otevre automaticke radiem ovladane zavirani dveri, kdyz mu zacneme blbnout u prijimace mobilem.. nota bene kdyz z mobilu hudra manzelka s protikusem.. ) _________________ Nemarni čas u kompu, pojď si zaběhat do lesa
function god_exists() { return false; } |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Yossarian

|
Zaslal: 24. leden 2008, 17:16:17 Předmět: |
|
|
favority jdou otevrit tenisovym mickem.. micek se rozpuli, prilozi k zamku, prasti se do neho a ono se to odemce (vyzkouseno) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Quiark

|
Zaslal: 24. leden 2008, 17:58:50 Předmět: |
|
|
A co když tenisový míček má doma manželka a já mám k dispozici jen mobilové spojení ? Tipuju, že pak by to vyřešil jedině Macgyver  _________________ Mám strach |
|
Návrat nahoru |
|
 |
programator

|
Zaslal: 25. leden 2008, 08:38:12 Předmět: |
|
|
Ano, myslim ze je pravda, ze je to scasti HOAX... No pravda je aj ta, ze nieco z toho funguje..
P.S.: To ste vedeli , ked povolite skrutky na HDD o 1/2 otacky, tak sa vam zvacsi kapacita HDD o 1/2 jeho kapacity ?
Takyto flame som cital davnejsie na zive.cz .... Naozaj som sa velmi pobavil. Skusim to pohladat. _________________ To sa kráti, to sa ruší, rovnica sa neporuší  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OGI

|
Zaslal: 25. leden 2008, 11:10:15 Předmět: |
|
|
hmm prej kdyz se na bocni stranu PC prilepi A4 plakat Billa Gatese tak prestanou padat Windowsy. _________________ ******************************************
Don't just create another game, try to tell a story. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|