Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Houp
|
Zaslal: 10. duben 2008, 20:10:55 Předmět: Má seminární práce na Základy fyziky v počítačových hrách |
|
|
rozhodl jsem se na toto téma psát seminární práci na fyziku, takže je zaměřena co nejvíce fyzikálně. Jsou tam opravdové základy, byla snaha to napsat tak, aby to bylo přínosné těm, kteří třeba ani nevědí, jak by dělali 2D plošinovku. Až na malý kousek jsem se vyvaroval věcí vyžadujících vysokoškolskou matiku. (a ten malý kousek není nutné chápat)
Kdo už má nějakou za sebou, tak se v tom nedozví pravděpodobně nic nového.
Pokud se odváží si to přečíst nějaký znalec, tak ať mi dá případně vědět, jestli tam mám něco špatně/nepřesně, nebo něco, co se již dávno řeší lepší metodou.
Stáhnout si to můžete na
[url]http://uloz.to/313214/Základy fyzikální simulace v počítačových hrách.pdf[/url] _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 11. duben 2008, 08:21:40 Předmět: |
|
|
Pohoda, máš to velmi pěkně napsaný. Kdybych na něco takovýho narazil dřív, určitě by mi to v lecčem pomohlo. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Fila
|
Zaslal: 11. duben 2008, 11:50:56 Předmět: |
|
|
Jj pises lip nez spousta vysokoskolaku .
Napadla me jen jedna zavaznejsi vytka -- kdyz pises o reakci na kolizi, vystacis si s tim, ze robota posunes nad objekt, se kterym kolidoval. IMHO ale i kdyz tam nemas setrvacnost tak je ale treba mu vynulovat vertikalni slozku vektoru rychlosti, aby se nesnazil do prekazky porad parit, popr. na jejim okraji nemel jiz predem nastavenou rychlost dolu a nepadal nerealisticky rychle... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Houp
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 26. říjen 2008, 14:22:28 Předmět: |
|
|
Je to pekne, velmi.
Ma to zopar formalnych nedostatkov, no je to fajn. _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|