.[ ČeskéHry.cz ].
On-line petice proti radaru
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  

Jste pro nebo proti radaru v ČR?
PRO
57%
 57%  [ 35 ]
PROTI
42%
 42%  [ 26 ]
Celkem hlasů : 61

Autor Zpráva
Yossarian

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 09:54:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Vy dva nade mnou ste regulerni magori, to si opravdu myslite ze to je urceny na ochranu pred terorismem? Teroristy nejaka zakladna ale absolutne nezajima, uz jenom proto ze to jsou civilove a bojuji spis gerilovym zpusobem, nez ze by metali rakety pres evropu.

(btw.. nejvetsi hrozba terorismu nasemu svetu neni, ze jednou za cas zakali par desitek lidi pri pumovym atentatu, ale spise omezovani svobod ktere vyplyva z pokusu o ochranu)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
OGI

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 10:08:57    Předmět: Odpovědět s citátem

yossarian: jo to klidne uznam, sem magor Very Happy kdybych nebyl magor tak na tomhle svete zit nemuzu Very Happy
Kazdopadne jsi ted vystihl to co jsem rikal, a tim je to ze nejake teroristy ta zakladna vicemene zajimat nebude.. S tim omezovanim svobod mas pravdu, ale nemyslim ze tohle je zrovna ten pripad..
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
swarm

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 12:48:33    Předmět: Odpovědět s citátem

OGI napsal:
...to budete mlatit hlavou do zdi, protoze nasi obrane treba ten radar bude chybet..........
Přesně tak. Plně souhlasim - to je důvod proč bychom si tu radši měli postavit náš radar místo toho amerického, protože ten americký naší obraně ani v nejmenším nepomůže. Konečně někdo s pořádným argumentem proti americkému radaru Idea.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
pcmaster

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 13:55:49    Předmět: Odpovědět s citátem

OGI, OGI a tebe podobni zaslepenci, co nepotrebuju nijake dovody Wink
Sam hovoris, ze nejakych "teroristov" nijake radary a zakladne nezaujimaju a ze nemaju nijake rakety a uz vobec nie ZHN... A dobre vies, ze tvoj kamos Bush oznacuje slovom "teroristi" napriklad aj Iran a tak podobne... No a tu mame spor a ja furt nevidim, proti komu ten radar (a rakety, na tie nesmieme zabudat!!!) je... Rolling Eyes
Spravne to povedal swarm - ak chcete radar, tak si ho postavte, lebo americania sa na vas vyseru okamzite, ako im to bude vhodne... Kazdopadne - naco radar? Ja to furt nechapem...
OGI

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 16:14:30    Předmět: Odpovědět s citátem

ok jak vidim slovickareni a obraceni mysleneho vyznamu nam zde de velice dobre panove, myslim ze v politice nebo na TV Noha byste se uplatnili, mozna i v Supershit nebo podobne vysoce kvalitnim periodiku, ktere si presne na takovych kvalitach svych autoru zaklada Very Happy tohle nema smysl, stejne si kazdy z toho co napisu udela presne to co chce slyset, aneb hloupost neinformovane a stupidni druhe strany, sbohem uz se teto diskuse neucastnim, nema smysl cokoliv sem psat...
Marek

PříspěvekZaslal: 15. duben 2008, 22:59:33    Předmět: Odpovědět s citátem

OGI napsal:
stejne si kazdy z toho co napisu udela presne to co chce slyset

Což je asi důvod, proč si nikdo jiný nevšiml toho, že si protiřečíš:

OGI napsal:
Jen tak mezi namy, vsiml sis v posledni dobe nejakeho teroristickeho utoku jadernou zbrani ci nejakou dalsi zbrani hromadneho niceni? Jedina raketa kterou zatim teroristi pouzili bylo Boeing .... je to proste blbost ze by na radar nekde v cechach hazeli megabomby, a mene ucine rakety sem nedoleti ..... .az zacnou terorristi nebo jakykoliv jiny posukove ladovat jednu raketu za druhou na celou Evropu, to budete mlatit hlavou do zdi, protoze nasi obrane treba ten radar bude chybet..........

Nejdřív říkáš, že sem žádná malá raketa nedoletí a pak tvrdíš, že do nás budou ládovat jednu raketu za druhou? No lol.

OGI napsal:
sbohem uz se teto diskuse neucastnim, nema smysl cokoliv sem psat...

Ale trvalo ti dlouho, než jsi na to došel. Wink
OGI

PříspěvekZaslal: 16. duben 2008, 08:33:38    Předmět: Odpovědět s citátem

eosie> muj posledni prispevek zde: toto neni protireceni, v prvni casti jsem mluvil o radaru, o jednom specifickem utoku na onen radar, v dalsi casti se mluvi o moznem utoku na celou evropu, tedy moznosti ladovat rakety na Londy, Pariz, Berlin a treba i na Prahu kde uz by bylo pouziti zbrani hromadneho niceni pochopitelne
PS: s cestinou jsem na tom opravdu spatne priznavam se a stydim se ale uz to asi lepsi nebude Very Happy
Marek

PříspěvekZaslal: 16. duben 2008, 19:38:54    Předmět: Odpovědět s citátem

OGI napsal:
v dalsi casti se mluvi o moznem utoku na celou evropu, tedy moznosti ladovat rakety na Londy, Pariz, Berlin a treba i na Prahu

Vzhledem k tomu, jak moc jsou ekonomiky světových velmocí propojené, nemuselo by se to vyplatit. A pokud jednomu státu hrábne, zbytek světa by ho za to mohl bezpečně vymazat z mapy, takže to se asi taky nestane.
swarm

PříspěvekZaslal: 19. duben 2008, 11:12:58    Předmět: Odpovědět s citátem

OGI napsal:
tohle nema smysl, stejne si kazdy z toho co napisu udela presne to co chce slyset, aneb hloupost neinformovane a stupidni druhe strany,...
Ale no tak.... my se ti tu snažíme jen pomoct, aby ses zorientoval ve svých hloupých a nedospělých názorech a třeba jim také trochu porozuměl, abys věděl, co říkáš.
micky

PříspěvekZaslal: 19. duben 2008, 13:25:57    Předmět: Odpovědět s citátem

proti... sotva jsme se zbavili ruskych armad na nasem uzemi, budeme si sem zvat jine, cizi armady? skutecne jsme se ponaucili
zapytchu

PříspěvekZaslal: 20. duben 2008, 10:52:09    Předmět: Odpovědět s citátem

Pro, <irony> sotva </irony> jsme se zbavili ruske armady (Ano, je to teprve 19 let, co jsme se jich zbavili, opravdu kraticka doba, hlavne z pohledu teenagera) a mne zacina byt tak nejak smutno.

Drzim se,abych nenadaval. To je to same, jako zetu mame ambasady... taky ti nezasahujou do zivota, lumo. Ale pozoooor, usa daji pocetny kontingent svych nejlepsich bojovych jednotek do Brd ! vytvori tam tajnou laborator na rozmnozovani sve sily a znici nas svym pasivnim radarem !!!
devillante

PříspěvekZaslal: 20. duben 2008, 12:54:16    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně je taky trochu smutno. Škoda, že výstava Sovětská vojska v Československu už je rok passé. Mohli se tu někteří dozvědět zajímavá, pro ně nečekaná fakta. Třeba že sovětská vojska opustila ČSFR až v 90. letech. Zajímavý je třeba tento dokument.
Skutečně mně někdy připadá, jak přispěvovatel nade mnou uvedl, že se tu mezi sebou baví teenageři bez znalosti veškerých faktů a ne dospělých lidí.
A že 19 let (ehm, ehm) není sotva? Tady by byl někdo rád, kdyby hranice České republiky přejížděla vojska Třetí říše, SSSR a pro jistotu třeba i vojska Napoleonova a Čingischánova každé dva roky? Já si myslím, že bych to tady bez přítomnosti cizích armád vydržel i třeba dalších 50 let a nepřišla by mi to dlouhá doba.
EDIT: Já osobně jsem proti. Už třeba jenom z toho důvodu, že ČR to v zásadě nepřinese nic pozitivního.
swarm

PříspěvekZaslal: 20. duben 2008, 14:08:13    Předmět: Odpovědět s citátem

devillante: Z toho předchozího příspěvku si nic nedělej. Oni tam v USA zapytchuovi pěkně nasrali do hlavy Razz Wink.
devillante

PříspěvekZaslal: 20. duben 2008, 15:36:29    Předmět: Odpovědět s citátem

Abych nekřivdil, podíval jsem se ještě jednou na celou diskusi a musím se některým omluvit za mojí starší větu: "Všichni víte hovno, ale v tomto případě je to i můj problém."
Zachytil jsem totiž v rychlosti při prvním čtení pouze ty příspěvky, které argumentovaly hovadinama. Jeden je komunista, druhej imperialista, každej terorista má doma ZHN, teroristy radar nezajímá (ne jako cíl, ale jako další aspekt při výběru země) a takové. Nezachytil jsem příspěvky s relevantním názorem.
Mem

PříspěvekZaslal: 21. duben 2008, 07:38:52    Předmět: Odpovědět s citátem

swarm napsal:
devillante: Z toho předchozího příspěvku si nic nedělej. Oni tam v USA zapytchuovi pěkně nasrali do hlavy Razz Wink.

Já myslím, že v tomto případě to už ani nebylo potřeba Wink
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Strana 11 z 11

Přejdi na: