.[ ČeskéHry.cz ].
Coin-Op Games
Jdi na stránku Předchozí  1, 2

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
nou

PříspěvekZaslal: 17. duben 2008, 22:45:05    Předmět: Odpovědět s citátem

jooooo Golden Axe to sme hravali sice na PC ale hravaly sme to tak 10-15 na jednom PC na takom elektrotechnickom kruzku. alebo sme hraly RedBarona s 500 W reprom za chrbtom so slovami ake je to realisticke Twisted Evil
Peregrine

PříspěvekZaslal: 18. duben 2008, 06:26:23    Předmět: Odpovědět s citátem

nou> jenze ono jde prave o ty coin-op masiny - ta atmosfera je uplne jina, kdyz z poslednich 10Kcs vrazis 6 do automatu a paris co to da (doufam ze se nejaky moralisti nezacnou ozyvat stran me vychovy Wink ), protoze uz si hru proste nedas znova jako doma (jinak za ty posledni 4Kcs si koupis limcu a nanuka a ses king Very Happy )

OT: ale souhlasim, ze tyhle skolni battly maj taky svoje kouzlo. takovej had ("zatacka.exe" Wink ) v sesti lidech je krutozni Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
jaz

PříspěvekZaslal: 29. duben 2008, 12:47:10    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak moje nejoblíbenější sahají od úplně starých mašin, které (bohužel) vyhynuly na počátku 90. let a na nichž běžela Galaga, Centipede nebo podobné klasiky, ale to mě až tolik nebralo. Poprvé mi bylo dovoleno vhodit dvoukorunu do automatu na v roce tuším 1985 a byl to jedinečný a nezapomenutelný...

Moon Patrol.

A hra, kterou jsem hrál asi úplně nejvíc je Empire City 1931, kde se zaměřovačem stříleli mafiáni na ulici a v oknech. V této hře jsem dosáhnul takového mistrovství, že jsem byl schopný ji na jednu dvoukorunu dohrát i několikrát dokola a pokud jsem k tomu pustil někoho jiného, za drobnou úplatu jsem nabízel překonání kritických pasáží. Základní rekord byl nějakých 50.000 bodů a já jsem měl nahráno zhruba dva a půl miliónu.

A později se mi nejvíc ze všeho líbili Sunset Riders. Taky jsem je několikrát dohrál, ale to už ne za dvojkorunu, nýbrž mě to vždycky stálo majlant.

Ta atmosféra maringotek s automaty mi děsně chybí. Emulátory jsou fajn, ale není to prostě ono.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2
Strana 2 z 2

Přejdi na: