Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Adam H.
|
Zaslal: 18. květen 2008, 15:19:43 Předmět: Re: Mate radi C++? |
|
|
Zlatá Java  _________________ http://adamh.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 18. květen 2008, 16:39:21 Předmět: |
|
|
OMG to byl zas argument.  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crypton

|
Zaslal: 17. květen 2009, 22:52:48 Předmět: |
|
|
Tak to bych nečekal že tu najdu někoho kdo dělá hry v delphi tak to jsem jako doma, protože object pascal prostě miluju....
Zkoušel jsem psát i v C++, neměl jsem s tím problém, dalo se to naučit a po pár měsích to šlo jako po másle.... problém byl ale s produktivitou, protože jsem zjistil že mě psaní programů v C++ spíše brzdí, nelidská syntaxe a pomalé kompilování kódu... Takže jsem přešel zpátky na Delphi, přepsání toho kódu hry z C++ do Delphi mi trvalo asi den, ale nelituji toho protože se mi tim výrazně zrychlila práce na té hře
Proto si myslím že velké výhody delphi jsou: produktivita, rychlé vytvoření aplikace a rychlá kompilace zdrojového kódu
Samozřejmě asi mnoho lidí nebude souhlasit lepší je si to vyzkoušet...
PS: S tou multiplatfomitou, nevím nevím, na Linux je port v delphi lehký, na Mac to samozřejmě portnou asi nepůjdu kvůli jiné architekrůře procesoru (PowerPC).
Veselé vánoce a štastný nový rok....  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 17. květen 2009, 23:01:41 Předmět: |
|
|
Neviem ci si si vsimol, ale ubehol rok, odkedy toto vlakno zomrelo
A za ten cas (plus minus 3 roky ), stihli chlapci v Apple prejst z PowerPC na x86. Sikovni, co?
A s tou produktivitou je to nebezpecne, teraz sa sem nahrnu vsetci pythonisti a neviem kto este a budu presviedcat o svojej pravde... NOT!
Nenahrnu, je to rok stare vlakno. Dobru noc.  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Crypton

|
Zaslal: 17. květen 2009, 23:17:24 Předmět: |
|
|
Aha Tak to jsem nějak zaspal, já jsem se nedávno učil PPC instrukční sadu kvůli xbox360, a neuvědomil jsem si že to "nedávno" bylo asi hodně dávno
Nicméně pardón za revive, já jsem se do tohoto threadu dostal přes odkaz z jiného threadu a nekouknul jsem se na datum  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|