.[ ČeskéHry.cz ].
Hledám uplatnění v oblasti herního vývoje (placené)

odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
ufon68

PříspěvekZaslal: 14. únor 2011, 11:55:12    Předmět: Hledám uplatnění v oblasti herního vývoje (placené) Odpovědět s citátem

Ahoj,

rád bych nabídnul své služby týmu který pracuje v oblasti vývoje her.
Svoje uplatnění bych viděl na nižší pozici typu tester/QA, ovšem jsem schopen provádět i příležitostné scriptování, či level design.

Nejsem vyloženě programátor, ovšem s programováním zkušenosti mám.
Konkrétně s c++, javascriptem(unityscriptem) a vývojem v engine unity3d, ve kterém momentálně pracuji na svém malém projektu.

Mám velkou chuť pracovat na hrách, jsem tedy ochoten akceptovat i jiné pozice kterým odpovídají moje znalosti.

Hovořím více méně plynule anglicky.

Případní zájemci nechť se mi ozvou na email vratajin sem.doplňte.zavináč hotmail a.na.konec com

Jak jsem uvedl, mám skutečně velkou motivaci pracovat v odvětví vývoje her, a také na sobě pracovat a zvýšit svoje znalosti a schopnosti. Pokud hledáte někoho s profesionální zkušeností či ostříleného programátora který je schopen napsat vlastní negine, nejsem váš člověk, pokud hledáte někoho kdo je do vývoje her zapálen a rád by přispěl na více úrovních(nebojím se říct vlastní názor), budu rád za příležitost.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Prodám / Nabízím Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: