.[ ČeskéHry.cz ].
Kalaten - dungeon
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
frca

PříspěvekZaslal: 23. prosinec 2009, 21:10:17    Předmět: Odpovědět s citátem

Pěkná hudba. Připomíná mi soundtrack z Lands of Lore. Cos DeepMindovi slíbil? Já ho chci taky do svojí (neexistující) hry! Wink
gindar

PříspěvekZaslal: 23. prosinec 2009, 21:23:32    Předmět: Odpovědět s citátem

frca napsal:
Pěkná hudba. Připomíná mi soundtrack z Lands of Lore. Cos DeepMindovi slíbil? Já ho chci taky do svojí (neexistující) hry! Wink

Smile Slíbil jsem mu slávu a bohatství! (Doufám, že si to nebude číst.) Very Happy
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
zapytchu

PříspěvekZaslal: 25. prosinec 2009, 18:24:34    Předmět: Odpovědět s citátem

no jo, Brany Skeldalu ^^
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
gindar

PříspěvekZaslal: 7. březen 2010, 10:18:15    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj všem, již brzy se uskuteční polo-veřejný betatest enginu hry s provizorní grafikou. Prosím případné zajemce, aby mi na e-mail gindar[zavináč]zamraky.cz zaslali konfiguraci svého počítače (CPU, RAM, Grafika, OS) a důvod zájmu (motivaci testovat).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
milanvasek

PříspěvekZaslal: 11. březen 2010, 13:44:26    Předmět: Odpovědět s citátem

jejda, fakt rad bych si podobne rpg zahral. kdyz si vzpomenu na vsechny Ishary, Brany Skeldalu a tak...
drzim palce se shanenim grafika
Tindo

PříspěvekZaslal: 26. březen 2010, 11:23:22    Předmět: Otázka Odpovědět s citátem

Rád bych se zeptal, jestli má být výsledkem hra jako Brány Skeldalu, nebo jako Might and Magic VI - VIII? Podle mě by druhá varianta měla větší potenciál.
gindar

PříspěvekZaslal: 26. březen 2010, 13:51:20    Předmět: Re: Otázka Odpovědět s citátem

Tindo napsal:
Rád bych se zeptal, jestli má být výsledkem hra jako Brány Skeldalu, nebo jako Might and Magic VI - VIII? Podle mě by druhá varianta měla větší potenciál.

Jde o krokový dungeon, takže se spíš blíží k Branám Skeldalu, v čem myslíš ten větší potenciál? Krokové dungeony mají specifickou atmosféru a styl a nejspíš je mám raději než (mé oblíbené) M&M.
Tindo

PříspěvekZaslal: 26. březen 2010, 14:04:25    Předmět: Re: Otázka Odpovědět s citátem

gindar napsal:

Jde o krokový dungeon, takže se spíš blíží k Branám Skeldalu, v čem myslíš ten větší potenciál? Krokové dungeony mají specifickou atmosféru a styl a nejspíš je mám raději než (mé oblíbené) M&M.

Větší potenciál myslím v tom, že tam jde vytvářen mnohem zajímavější různorodý svět. Bude okolní svět tvořen jen plochami s texturamy, nebo budou objekty i modelovány v prostoru?
gindar

PříspěvekZaslal: 26. březen 2010, 14:23:49    Předmět: Re: Otázka Odpovědět s citátem

Tindo napsal:
gindar napsal:

Větší potenciál myslím v tom, že tam jde vytvářen mnohem zajímavější různorodý svět. Bude okolní svět tvořen jen plochami s texturamy, nebo budou objekty i modelovány v prostoru?

Objekty a zdi budou modelované, tedy doufám, že se grafikovi bude chtít.
DeepMind

PříspěvekZaslal: 26. březen 2010, 21:57:23    Předmět: Odpovědět s citátem

Tindo: grafika je v podstate malovana, nic tam nie je 3D. Cize to bude 2D a nebude to ako M&M 6 - 9 co sa tyka technologickeho spracovania grafiky, ak dobre viem. Vsak si pozri stranky hry, tam to ma aj znazornene (z casti) ako to tvoria.
gindar

PříspěvekZaslal: 27. březen 2010, 15:45:58    Předmět: Odpovědět s citátem

To je pravda. Na webu jsou shoty se stěnami 2D, ale grafik který se mnou teď spolupracuje je hlavně na 3D takže pevně doufám, že ve finále ty zdi budou 3D, resp. rendery.
franz

PříspěvekZaslal: 27. březen 2010, 19:28:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle mě mluvíte každý o něčem jiném Wink
gindar

PříspěvekZaslal: 27. březen 2010, 19:47:42    Předmět: Odpovědět s citátem

franz napsal:
Podle mě mluvíte každý o něčem jiném Wink

Jo, už mi to taky došlo Smile
gindar

PříspěvekZaslal: 12. květen 2010, 15:13:30    Předmět: Odpovědět s citátem

Nové screenshoty v prvním postu.
gindar

PříspěvekZaslal: 22. červenec 2010, 08:53:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj všem, mám na vás dotaz.

V hře jako Kalaten (tedy Čtverečkový/krokovací dungeon) nesmějí chybět kouzla. Jaký systém kouzel se vám nejvíce zamlouvá nebo vás zajímá?

1) alá Dungeon master - runy; kouzlo se sesílá naťukáním kombinace run. Tyto kombinace se dají najít ve svitcích apod.

2) alá klasika - konkrétní kouzla, kouzla se učím ze svitků/knih, sesílám kliknutím na jejich ikonu.

3) alá jiná klasika - kouzla znám, přístup k nim se mění dle zaměření postavy a její úrovně/skillu. (trochu diablovský přístup)

4) alá mix - kombinace 1 a 2 - kouzla si "připravím" naťukáním kombinace run a později sesílám kliknutím na ikonu. Kombinace se opět dozvím ze svitků/knih.

Napadá vás něco zajímavého? Podělte se o své úvahy. Díky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Inkubátor Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: