Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
eX1

|
Zaslal: 5. září 2010, 20:05:41 Předmět: Mafia II - Jimmy's Vendetta |
|
|
2K Games oznámili přídavek pro Mafia II s názvem Jimmy's Vendetta. Přídavek přinese 30 nových misí a budete hrát za nového hrdinu Jimmyho (za Vita Scalletu už ne). Přibude také volná jízda (freeride), která ve finální verze hry Mafia II chyběla.
DLC Jimmy's Vendetta bude dostupné 7.září 2010 na Playstation Network a Steamu za 9.9 dolarů (cca 200 CZK) a na Xbox Live za 800 MS Points.
Trailer: Mafia II - Jimmy's Vendetta DLC Trailer _________________ Žiju pro grafiku a animace... |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vozka

|
Zaslal: 5. září 2010, 20:36:59 Předmět: |
|
|
No, kdybych si Mafii koupil, cítil bych se asi ošizen že jsem zaplatil za nedodělanou hru a teď mám platit za její postupné dokončení. Naštěstí takové nerozvážnosti nedělám  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 6. září 2010, 10:59:34 Předmět: |
|
|
Vozka: To neni dodělání hry, ani žádnej patch. Je to taková arkáda - co říkali testeři, tak tyhle downloadable contenty jsou zábavnější, než mise v plný hře, ale s příběhem to nesouvisí.
Souhlasím, že v M II jsou nedodělky - hlavně co se týče gamedesignu a herního kódu. Hráči jsou zklamaní, že mají volnost, ale nemůžou tam nic smysluplnýho dělat. Prostředí nereaguje tak, jak by se slušelo na rok 2010. Ono to totiž neni myšlený jako GTA, ani jiná playground hra. Já to chápu, jako takovej interaktivní film. Kdyby tam tolik volnosti nebylo, možná by hra působila celistvěji. _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 6. září 2010, 11:18:53 Předmět: |
|
|
No to nic nemění na tom, že mi M2 přijde jako napůl nedodělaná hra.
Příběh nemá vlastně konec, 3/4 misí je ježdění z bodu A do bodu B (rozjede se to až v 10. kapitole... ehm z 15ti), nefunguje MHD, město je relativně mrtvé, Střílení z krytí naslepo nejde (ale nepřátelé ho umí.. ehm ?), střílet z auta nejde, totálně naskriptované (chápu, že třeba nepřátelé běhají z jednoho místa.. ale musí se krýt vždycky za stejnou bednu ? když jich je okolo dalších 10) => pokud misi prohraju a hraju ji znovu, hrozná nuda atd..
Působí to na mě, jako kdyby někdo zakomentoval kusy zdrojáků, protože v nich byl bug, chtěli ten obsah do DLC (aby se víc vydělalo) apod.
Třeba absenci volné jízdy totálně nechápu. To nikoho nenapadlo, že to tam jaksi chybí ?
DLC jsou možná OK, ale zase.. proč je tam nějaký holohlavý typos, co v ději ani nikde nijak nebyl ?
Jasně, nevím do čeho a jak kecali distibutoři, ale po skoro 8 letech vývoje bych čekal něco víc, než lineární hru, která je navíc krátká (kdyby to bylo jako koridorovka a přejezdy mezi místy by byly cut-scény, tak by se vůbec nic neměnilo a na podobné hry se nečeká 8 let... tak co tam proboha dělali ?) _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
frca

|
Zaslal: 6. září 2010, 13:12:19 Předmět: |
|
|
Dabuje ho v české verzi Korn?  _________________ www.FRANTICWARE.com |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Matasx
|
Zaslal: 6. září 2010, 16:13:57 Předmět: |
|
|
Já jsem víceméně spokojenej. Zase až tak krátké to taky není - že je to bez konce .. no to asi jo. Nicméně například část ve věznici byla naprosto luxusní. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Rexistens

Založen: 29. 07. 2007 Příspěvky: 62 Bydliště: kousek od Zlina a nekdy Brno
|
Zaslal: 7. září 2010, 21:02:55 Předmět: |
|
|
Ja jsem sice od Mafie II cekal vic, ale zase takove zklamani to u mne nebylo.
Ja davam zatim 7,5/10 za cistou mafii(uvidime jak pribeh skonci -snad teda jeste neco bude (Jimmyho vendetu jsem zacal hrat pred chvili, zatim nehodnotim)
Jinak chracter Jimmy (vzhledove skoro Bruce Willis a v dabingu pana Soukupa) parada;)
Proste za tech 650Kc co jsem za to i s Jimmym dal to stoji;) _________________ Osobní stránky a portfolio
Stránky BlueA www.bluea.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|