.[ ČeskéHry.cz ].
Mafia II - Jimmy's Vendetta

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
eX1

PříspěvekZaslal: 5. září 2010, 20:05:41    Předmět: Mafia II - Jimmy's Vendetta Odpovědět s citátem

2K Games oznámili přídavek pro Mafia II s názvem Jimmy's Vendetta. Přídavek přinese 30 nových misí a budete hrát za nového hrdinu Jimmyho (za Vita Scalletu už ne). Přibude také volná jízda (freeride), která ve finální verze hry Mafia II chyběla.

DLC Jimmy's Vendetta bude dostupné 7.září 2010 na Playstation Network a Steamu za 9.9 dolarů (cca 200 CZK) a na Xbox Live za 800 MS Points.

Trailer: Mafia II - Jimmy's Vendetta DLC Trailer
Vozka

PříspěvekZaslal: 5. září 2010, 20:36:59    Předmět: Odpovědět s citátem

No, kdybych si Mafii koupil, cítil bych se asi ošizen že jsem zaplatil za nedodělanou hru a teď mám platit za její postupné dokončení. Naštěstí takové nerozvážnosti nedělám Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
]semo[

PříspěvekZaslal: 6. září 2010, 10:59:34    Předmět: Odpovědět s citátem

Vozka: To neni dodělání hry, ani žádnej patch. Je to taková arkáda - co říkali testeři, tak tyhle downloadable contenty jsou zábavnější, než mise v plný hře, ale s příběhem to nesouvisí.

Souhlasím, že v M II jsou nedodělky - hlavně co se týče gamedesignu a herního kódu. Hráči jsou zklamaní, že mají volnost, ale nemůžou tam nic smysluplnýho dělat. Prostředí nereaguje tak, jak by se slušelo na rok 2010. Ono to totiž neni myšlený jako GTA, ani jiná playground hra. Já to chápu, jako takovej interaktivní film. Kdyby tam tolik volnosti nebylo, možná by hra působila celistvěji.
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
perry

PříspěvekZaslal: 6. září 2010, 11:18:53    Předmět: Odpovědět s citátem

No to nic nemění na tom, že mi M2 přijde jako napůl nedodělaná hra.
Příběh nemá vlastně konec, 3/4 misí je ježdění z bodu A do bodu B (rozjede se to až v 10. kapitole... ehm z 15ti), nefunguje MHD, město je relativně mrtvé, Střílení z krytí naslepo nejde (ale nepřátelé ho umí.. ehm ?), střílet z auta nejde, totálně naskriptované (chápu, že třeba nepřátelé běhají z jednoho místa.. ale musí se krýt vždycky za stejnou bednu ? když jich je okolo dalších 10) => pokud misi prohraju a hraju ji znovu, hrozná nuda atd..
Působí to na mě, jako kdyby někdo zakomentoval kusy zdrojáků, protože v nich byl bug, chtěli ten obsah do DLC (aby se víc vydělalo) apod.

Třeba absenci volné jízdy totálně nechápu. To nikoho nenapadlo, že to tam jaksi chybí ?
DLC jsou možná OK, ale zase.. proč je tam nějaký holohlavý typos, co v ději ani nikde nijak nebyl ?
Jasně, nevím do čeho a jak kecali distibutoři, ale po skoro 8 letech vývoje bych čekal něco víc, než lineární hru, která je navíc krátká (kdyby to bylo jako koridorovka a přejezdy mezi místy by byly cut-scény, tak by se vůbec nic neměnilo a na podobné hry se nečeká 8 let... tak co tam proboha dělali ?)
frca

PříspěvekZaslal: 6. září 2010, 13:12:19    Předmět: Odpovědět s citátem

Dabuje ho v české verzi Korn? Smile
Matasx

PříspěvekZaslal: 6. září 2010, 16:13:57    Předmět: Odpovědět s citátem

Já jsem víceméně spokojenej. Zase až tak krátké to taky není - že je to bez konce .. no to asi jo. Nicméně například část ve věznici byla naprosto luxusní.
Rexistens

PříspěvekZaslal: 7. září 2010, 21:02:55    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja jsem sice od Mafie II cekal vic, ale zase takove zklamani to u mne nebylo.
Ja davam zatim 7,5/10 za cistou mafii(uvidime jak pribeh skonci -snad teda jeste neco bude (Jimmyho vendetu jsem zacal hrat pred chvili, zatim nehodnotim)

Jinak chracter Jimmy (vzhledove skoro Bruce Willis a v dabingu pana Soukupa) parada;)
Proste za tech 650Kc co jsem za to i s Jimmym dal to stoji;)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: