Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
klukor
|
Zaslal: 1. říjen 2010, 16:50:20 Předmět: epoptavka, zkusenosti? |
|
|
Ahoj,
zajimalo by me jestli ma smysl zakladat si ucet na www.epoptavka.cz. Zalibilia se mi tam jedna zakazka, ale ke sve hruze jsem zjistil (samozrejme potom co jsem si vytvoril ukazkovou aplikaci), ze na zprostredkovani udaju zakaznika je potreba placena registrace.
Zajima me teda jestli tu ma nekdo s timto zkusenosti a jestli se to vyplati, popr. jestli tu neni nekdo s aktivnim uctem a nechtel by se nejak podilet ve forme zprostredkovani? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
pcmaster

|
Zaslal: 1. říjen 2010, 22:46:50 Předmět: |
|
|
Nie. Viem o tom hovno celych nula nula nic. Kazdopadne WTF?  _________________ Off-topic flame-war addict since the very beginning. Registered since Oct. 2003!
Interproductum fimi omne est. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
klukor
|
Zaslal: 1. říjen 2010, 22:59:31 Předmět: |
|
|
Tak aspon nekdo se nasel, sice to je ukazkovy priklad na poruseni zasad fora, ale snaha se ceni  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 2. říjen 2010, 00:30:16 Předmět: |
|
|
Je to pičovina. _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer |
|
Návrat nahoru |
|
 |
klukor
|
|
Návrat nahoru |
|
 |
Flash

|
Zaslal: 2. říjen 2010, 07:18:01 Předmět: |
|
|
Server bohuzel neznam, takze s jeho duveryhodnosti nepomuzu. Nicmene v prvnim postu jsi psal, ze registrace tam je placena a ted pises, ze problem je v tom, ze nemas ZL. Jestli jsem to teda spravne pochopil.
Tak kde je teda problem? V placene registraci nebo chybejicim ZL. Kolik ta registrace stoji. Asi je to uvedeno na tom webu, ale nezkoumal sem ho. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 2. říjen 2010, 08:05:08 Předmět: |
|
|
Tenhle server taky zname, ale primarne pouzivame AAA Poptavky. Nejvtipnejsi jsou verejne zakazky, do toho kdyz se clovek zacte, tak ve 4/5 pripadu vidi, jak je to napsane na miru (popis custom projektu na x clovekomesicu s nekterymi dost divnymi specifiky (z toho je zjevne, ze nejdriv byl existujici program a ted se zpetne hleda jak ho udat), ktery ma mit termin vyhotoveni za 14 dni, nebo e-learningove portaly a kurzy za x set tisic, tohle velice casto vyvesuji mestske casti Prahy... Naopak treba univerzity to maji popsane velmi podrobne a tam se zase prakticky nevyplati se o to uchazet. I to co je zprvu napsane vagne se po upresnujicim dotazu otevre do nebyvale sire podrobnosti ) _________________
 |
|
Návrat nahoru |
|
 |
klukor
|
Zaslal: 2. říjen 2010, 08:05:13 Předmět: |
|
|
Problém je v obojím, nejdřív jsem myslel, že bych mohl někoho sehnat bohužel to tak nevypadá. A na registraci je potřeba vyplnit IČ, které nemám.
Tarify:
http://www.epoptavka.cz/?action=registrationsuplier
Mem:
Já znám zakázky typu, kdy zadavatel opíše portfolio jedné firmy z jejich www. Nečekaně to pak obdrží právě tato kamarádova firma ...
Naposledy upravil klukor dne 2. říjen 2010, 08:13:51, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
franz
|
Zaslal: 2. říjen 2010, 08:11:12 Předmět: |
|
|
Aplikace funguje tak, že si zvolím nějakou z hotových etiket a pak jen přepíšu název? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
klukor
|
Zaslal: 2. říjen 2010, 08:18:39 Předmět: |
|
|
franz napsal: |
Aplikace funguje tak, že si zvolím nějakou z hotových etiket a pak jen přepíšu název? |
Není to kompletní, je to něco jako technologické demo. Jsou tam napevno dva popisky s tím, že když by byl zájem tak by se tento editor dokončil (tzn. přidávání, mazání popisků, zadávání pozadí etikety, ukládání do nějakého xml pravděpodobně a nakonec ještě aplikace pro uživatele, kde by si editovali svoje etikety - zadávání pouze textů popisků).
Edit: Tzn. že v konečné verzi by to mělo fungovat tak, že se zadají pouze texty popisků na etiketě. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
Zaslal: 2. říjen 2010, 11:39:25 Předmět: |
|
|
Není na tohle určený Corel Draw, Adobe Illustrator nebo Inkscape? Úplně nechápu smysl té aplikace, beztak někdo musí vytvořit to pozadí, tím se tedy náklady jednou provždy nevyřeší, ne? Něco jiného by bylo, kdyby se mělo vytisknout milion v něčem unikátních etiket, třeba každá s (ne)výherním kódem.
Krom toho stránky epoptavky ve mně nevyvolávají úplně kladné pocity...
OT: Btw tohle mi přijde jako celkem žíznivá poptávka. _________________ https://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/11thDream_Game/ |
|
Návrat nahoru |
|
 |
klukor
|
Zaslal: 2. říjen 2010, 13:38:52 Předmět: |
|
|
Ja myslim, ze je celkem ocividny na co to je O unikatnost etikety se postaraji prave ty editovatelne popisky ..
viz odkaz u nich v poptavce http://www.beerlabelbuilder.com/
Nebo teda kazdy hospodsky stryc ma doma Corela a udela si dokonalou etiketu sam levou zadni ...  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|