.[ ČeskéHry.cz ].
epoptavka, zkusenosti?

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
klukor

PříspěvekZaslal: 1. říjen 2010, 16:50:20    Předmět: epoptavka, zkusenosti? Odpovědět s citátem

Ahoj,

zajimalo by me jestli ma smysl zakladat si ucet na www.epoptavka.cz. Zalibilia se mi tam jedna zakazka, ale ke sve hruze jsem zjistil (samozrejme potom co jsem si vytvoril ukazkovou aplikaci), ze na zprostredkovani udaju zakaznika je potreba placena registrace.

Zajima me teda jestli tu ma nekdo s timto zkusenosti a jestli se to vyplati, popr. jestli tu neni nekdo s aktivnim uctem a nechtel by se nejak podilet ve forme zprostredkovani?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
pcmaster

PříspěvekZaslal: 1. říjen 2010, 22:46:50    Předmět: Odpovědět s citátem

Nie. Viem o tom hovno celych nula nula nic. Kazdopadne WTF? Very Happy
klukor

PříspěvekZaslal: 1. říjen 2010, 22:59:31    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak aspon nekdo se nasel, sice to je ukazkovy priklad na poruseni zasad fora, ale snaha se ceni Smile
Marek

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 00:30:16    Předmět: Odpovědět s citátem

Je to pičovina.
klukor

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 00:47:25    Předmět: Odpovědět s citátem

No jo, ale za ty cituji "pičoviny" jsou občas i nějaké peníze že. Teď je mi blbé, když už jsem se z nudy přinutil něco vytvořit, ztroskotat na tom, že si kvůli ŽL nemužu vytvořit účet na tom serveru.

Ta nabídka je:
http://www.epoptavka.cz/poptavka/08cfb3a1305a9a4d/poptavam-vytvoreni-aplikace-na-tvorbu-pivnich-etiket-1-aplikace/

A demo co jsem chtěl poslat je na:
http://uloz.to/6021523/demo.zip
Flash

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 07:18:01    Předmět: Odpovědět s citátem

Server bohuzel neznam, takze s jeho duveryhodnosti nepomuzu. Nicmene v prvnim postu jsi psal, ze registrace tam je placena a ted pises, ze problem je v tom, ze nemas ZL. Jestli jsem to teda spravne pochopil.

Tak kde je teda problem? V placene registraci nebo chybejicim ZL. Kolik ta registrace stoji. Asi je to uvedeno na tom webu, ale nezkoumal sem ho.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky
Mem

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 08:05:08    Předmět: Odpovědět s citátem

Tenhle server taky zname, ale primarne pouzivame AAA Poptavky. Nejvtipnejsi jsou verejne zakazky, do toho kdyz se clovek zacte, tak ve 4/5 pripadu vidi, jak je to napsane na miru (popis custom projektu na x clovekomesicu s nekterymi dost divnymi specifiky (z toho je zjevne, ze nejdriv byl existujici program a ted se zpetne hleda jak ho udat), ktery ma mit termin vyhotoveni za 14 dni, nebo e-learningove portaly a kurzy za x set tisic, tohle velice casto vyvesuji mestske casti Prahy... Naopak treba univerzity to maji popsane velmi podrobne a tam se zase prakticky nevyplati se o to uchazet. I to co je zprvu napsane vagne se po upresnujicim dotazu otevre do nebyvale sire podrobnosti Smile)

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 08:05:13    Předmět: Odpovědět s citátem

Problém je v obojím, nejdřív jsem myslel, že bych mohl někoho sehnat bohužel to tak nevypadá. A na registraci je potřeba vyplnit IČ, které nemám.

Tarify:
http://www.epoptavka.cz/?action=registrationsuplier

Mem:
Já znám zakázky typu, kdy zadavatel opíše portfolio jedné firmy z jejich www. Nečekaně to pak obdrží právě tato kamarádova firma ...

Naposledy upravil klukor dne 2. říjen 2010, 08:13:51, celkově upraveno 1 krát
franz

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 08:11:12    Předmět: Odpovědět s citátem

Aplikace funguje tak, že si zvolím nějakou z hotových etiket a pak jen přepíšu název?
klukor

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 08:18:39    Předmět: Odpovědět s citátem

franz napsal:
Aplikace funguje tak, že si zvolím nějakou z hotových etiket a pak jen přepíšu název?

Není to kompletní, je to něco jako technologické demo. Jsou tam napevno dva popisky s tím, že když by byl zájem tak by se tento editor dokončil (tzn. přidávání, mazání popisků, zadávání pozadí etikety, ukládání do nějakého xml pravděpodobně a nakonec ještě aplikace pro uživatele, kde by si editovali svoje etikety - zadávání pouze textů popisků).

Edit: Tzn. že v konečné verzi by to mělo fungovat tak, že se zadají pouze texty popisků na etiketě.
micky

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 11:39:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Není na tohle určený Corel Draw, Adobe Illustrator nebo Inkscape? Úplně nechápu smysl té aplikace, beztak někdo musí vytvořit to pozadí, tím se tedy náklady jednou provždy nevyřeší, ne? Něco jiného by bylo, kdyby se mělo vytisknout milion v něčem unikátních etiket, třeba každá s (ne)výherním kódem.

Krom toho stránky epoptavky ve mně nevyvolávají úplně kladné pocity...

OT: Btw tohle mi přijde jako celkem žíznivá poptávka.
klukor

PříspěvekZaslal: 2. říjen 2010, 13:38:52    Předmět: Odpovědět s citátem

Ja myslim, ze je celkem ocividny na co to je Very Happy O unikatnost etikety se postaraji prave ty editovatelne popisky ..

viz odkaz u nich v poptavce http://www.beerlabelbuilder.com/

Nebo teda kazdy hospodsky stryc ma doma Corela a udela si dokonalou etiketu sam levou zadni ... Idea
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: