.[ ČeskéHry.cz ].
Pískající monitory, trollové a další off-topic z projektů
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Hunter

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 16:15:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Eosie> Máš pravdu.
Přestože sem se snažil to nesmyslné OT o monitorech zastavit už o stránku dřív, a dokonce se mi povedlo diskrétně zakrýt toto cizí faux-pas, dokud ho Mem opět nevyšťáral z míst, kam slunce nesvítí, ale přesto máš pravdu, můžu za to já Wink
Mem

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 18:45:36    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter: když už máme to vlákno odděleno (ostatně jak jsem avizoval hned v úvodu), kdy se začalo psát faux pas s pomlčkou? Nebo se mi snažíš předvést, jak má vypadat správné trollování, když už jsi předvedl vnášení OT do vláken a neschopnost normální reakce na protinázor? Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Hunter

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 19:59:20    Předmět: Odpovědět s citátem

Meme, žádnou velkou myšlenku jsi zatím nepředvedl. Dokonce ani žádný "názor", takže nevím, k čemu mám být vlastně v opozici.

Mám snad psát protinázor k tomu, že monitory pískají?
Ale to ví i retardovaný orangutan Bongo, to není potřeba vyvracet.

Každý kdo prodělal fyziku SŠ by mohl vědět, že jakákoliv elektronika, ve které je cívka, může pískat, to není potřeba rozvádět, odkazovat a šířit další osvětu v tomto ohledu a už vůbec ne na místech, kde je nevhodná. Vtipné je, že o tom nejspíš vím víc než ty.

Ani mi nevadí, že mě tu urazíš, budeš se snažit mě zesměšnit a nakonec tu diskuzní paralympiádu třeba i vyhraješ.
Trapné je, že dalších pár dní zase napíšeš neskutečnou p*čovinu někam, kam se vůbec nehodí, protože ty jsi prostě nevychovaný.

Grammar-nazismem mě ovšem nerozhodíš.

Naposledy upravil Hunter dne 30. leden 2011, 20:07:12, celkově upraveno 2 krát
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
if.then

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 20:04:25    Předmět: Odpovědět s citátem

Já začnu s OT a vy jdete do dalšího OT a to první ani neuzavřete, proč tomu tak konkrétně je? Už vím, proč je GOTO considered harmful.

Ale asi bude dobré udělat tohle téma pro urážky... aspoň se zvýší návštěvnost C-H. Twisted Evil
Mem

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 20:36:53    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter napsal:
Meme, žádnou velkou myšlenku jsi zatím nepředvedl. Dokonce ani žádný "názor", takže nevím, k čemu mám být vlastně v opozici.

Aha, tak to se omlouvám, že jsem měl o tobě neopodstatněně příliš velké mínění Wink Zkusím ti to tedy rozepsat podrobněji, snad se v tom opět neztratíš
A) Věcně jsem ti vyvracel, že se jednalo o OT, protože to zmínil sám autor vlákna (a mimochodem, já ani s tou diskuzí o pískání nezačal, jen jsem ji vrátil k původnímu tématu LCD, takže si nejsem úplně jistý, cos myslel tím, že já začnu s p*čovinami, když já se naopak vyžívám v tom na něco již započatého reagovat Wink)
B) Dál jsem zmínil, že vzhledem k aktivitě fóra je i takový OT (do kterého se zapojilo více lidí) podle mě tolerovatelný, a pokud ne, tak to moderátoři přesunou. Není ale potřeba, aby tady někdo bez jakéhokoliv morálního kreditu (protože internetová diskuze) házel rameny a komentoval, o čem se dospělí lidé baví ("OT je otravné, nudné a nepřínosné"), nebo dokonce vyrukoval s jakýmsi pokusem o rozkaz ("jděte si řešit jinam"). Nespadl jsi z višně? Wink

Hunter napsal:
Vtipné je, že o tom nejspíš vím víc než ty.

Zajímavé, a já myslel, že je spíš normální vědět o tématu, ke kterému jsi utrpěl nějaké vzdělání, víc, než oponent, který ne. Dokonce věřím, že jsou i další oblasti, o kterých toho víš více, minimálně třeba patlání v PS Razz Každopádně teď se podrž, já dokonce ani nevím, zda a ve kterých LCD cívka je, a jestli se ty cívky týkají jen podsvícení (vím o tom jevu u CFL trubic, ale u LED podsvícení jsem o tom neslyšel) atd. Ale to málo, co jsem věděl, jsem v diskuzi rád předal dál, protože tu zaznívala větší neznalost, než ta moje. Doufám, že se tvůj pohled na svět nezbořil, když jsi zjistil, že skutečně neznám vše, a v některých případech z toho to i přiznám Razz

Hunter napsal:
Grammar-nazismem mě ovšem nerozhodíš.

To je také jen střípek v mozaice, ale je zjevné, že svou úlohu plní - jak jinak si vysvětlit tvůj sáhodlouhý post, zvlášť po PM, na které jsi nečekal odpověď Wink

if.then: Návštěvnost to bohužel nezvedne, takové pokusy se dělaly už před lety, když tu byl AdSense Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky
Marek

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 21:01:50    Předmět: Odpovědět s citátem

EDIT: 1300 příspevků! Cool

Naposledy upravil Marek dne 30. leden 2011, 22:27:52, celkově upraveno 1 krát
Hunter

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 22:08:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Mem napsal:
jen jsem ji vrátil k původnímu tématu LCD
Buď jsem blbej nebo vo kolika, ale LCD nikdy původním tématem vlákna nebyly.
Mem napsal:
Zajímavé, a já myslel, že je spíš normální vědět o tématu, ke kterému jsi utrpěl nějaké vzdělání
Ach, jsem vinen tím, že jsem získal maturitní vysvědčení, což mi dává neoprávněnou výhodu v diskuzi Laughing

Máš pravdu, aktivita fóra je malá, ale jestli si myslíš, že ty ji svým chováním zvyšuješ Rolling Eyes
Kydy, to by ti šlo, ale zajímavé je, že třeba v tématu o směřování C-H jsi své vytříbené, intelektuálně hodnotné filozofické názory nevyjádřil (a pokud jsi opravdu chytrý a bystrý tak jsem ti teď dal nahrávku na smeč, na který nenajdu odpověď)

Nakonec, jsi jen ten trotl.

PS: Tvou PM jsem nečetl a ani to nebudu dělat.

Naposledy upravil Hunter dne 30. leden 2011, 22:45:42, celkově upraveno 6 krát
micky

PříspěvekZaslal: 30. leden 2011, 22:17:58    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyndejte sekery, meče a dýky! Když už je nás tu poslední dobou tak málo, pojďme se navzájem trochu pobít, ansi C versus C#, Mem versus antiMem... Jako tyhle "diskuze" mě fakt nebaví, matně vzpomínám na tu celkem přátelskou atmosféru před pár lety, kdy jsem se zeptal na sebevětší pitomost a bylo mi slušně odpovězeno. Takhle sem fakt noví lidé se zapálením pro vývoj her nepřijdou.

Když už jsme u té gramatiky, Zhlédnuto se píše prostě se Z, nekoukáme na ty příspěvky shora. Shlédnuto by mohlo číslovat, kolik lidí to čte s nadhledem, ale takové počítadlo asi vůbec nemá význam.
]semo[

PříspěvekZaslal: 31. leden 2011, 10:00:40    Předmět: Odpovědět s citátem

Ano, už jsem chycen :-). Možná budu se svou radou mimo mísu, protože se možná chcete hádat, ale přesto to zkusím: Nehledejte, kdo udělal chybu, prostě se navzájem omluvte a máte to :-). Většinou se tohle učí už v mateřský školce a myslím, že Mem to svým dětem taky občas řekne. Má-li někdo černější svědomí, například proto, že se mu hádky líbí a proto provokuje, může se omluvit víc :-). Jsou i lepší způsoby života, než tento způsob života!
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
Mem

PříspěvekZaslal: 31. leden 2011, 10:53:14    Předmět: Odpovědět s citátem

Semo, ty fakt nechápeš ten princip trollování Wink Tady se fakt nic neřeší, a pokud si to někdo bere osobně, tak prostě dělá zbytečnou chybu Smile Znovu se vracím k tomu úvodnímu povzdechnutí - to je Hunter na internetu první den?

micky: to shlédnout se píše kde?
]semo[

PříspěvekZaslal: 31. leden 2011, 10:56:47    Předmět: Odpovědět s citátem

dobře, tak trolovat by měli jen trolové (ti osvícení, kteří nejsou na internetu první den), ne s tim někoho nasírat
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory
micky

PříspěvekZaslal: 31. leden 2011, 11:09:07    Předmět: Odpovědět s citátem

Eosie napsal:

EDIT: 1300 příspevků! Cool

Těš se na 1337. Smile
Mem

PříspěvekZaslal: 31. leden 2011, 11:10:03    Předmět: Odpovědět s citátem

Hunter napsal:
Buď jsem blbej nebo vo kolika, ale LCD nikdy původním tématem vlákna nebyly.

Když to tak sebekriticky říkáš, tak na tom asi něco bude, ale to tu teď neřešíme.

autor vlákna: "Ne, při tvorbě grafiky se používá LCD (u notebooku). Je ale pravda, že u stolního pc (to ale používám jen zřídka) mám ještě CRT monitor (ironicky zapojený do GeForce 450GTS)"

A ta LCD/CRT se řešila v souvislosti s barvami, kde ty sis pak pohrál s tím obrázkem, zvýšil saturaci apod. Skutečně nevidíš souvislost? Opravdu bylo potřeba nevybíravým způsobem dalším 5 lidem vynadat, ať si přestanou ve veřejné diskuzi psát?

Hunter napsal:
Ach, jsem vinen tím, že jsem získal maturitní vysvědčení, což mi dává neoprávněnou výhodu v diskuzi Laughing

Mea culpa (to je latinsky, znamená to "má chyba"), já měl dojem, že jsi pak pokračoval ještě v nějakém odborném studiu s elektro zaměřením, omlouvám se, zřejmě jsem si tě s někým spletl.

Hunter napsal:
Máš pravdu, aktivita fóra je malá, ale jestli si myslíš, že ty ji svým chováním zvyšuješ Rolling Eyes

Rozhodně zvyšuji traffic Wink A ne, mé příspěvky rozhodně nemají sloužit jako návod pro kvalitní naplnění fóra, pouze jsem se ohradil proti tvému neadekvátnímu napomínání, které i z hlediska nízké aktivity fóra bylo mimořádně mimo mísu (o hloupé formě, nedostatku kreditu autora nebo ignorování faktu, že se o OT nejedná, nemluvě)

Hunter napsal:
Kydy, to by ti šlo, ale zajímavé je, že třeba v tématu o směřování C-H jsi své vytříbené, intelektuálně hodnotné filozofické názory nevyjádřil (a pokud jsi opravdu chytrý a bystrý tak jsem ti teď dal nahrávku na smeč, na který nenajdu odpověď)

Nevím, zda jsi tady byl od prvopočátku fóra (před jeho velkými výmazy), ale věz, že jsem tu za tu dobu vyrobil nějakých 10-20 tisíc příspěvků, účastnil jsem se řady projektů, posílal jsem dalším tvůrcům i hotové algoritmy, ukázky atd. Aktivně jsem moderoval, psal zprávy, dělal korektury pro texty C-H o.s. (kterého bych měl být taky členem, ale naštěstí to u Flashe usnulo, takže nemusí platit členský příspěvek Razz). Aktivitám kolem vývoje her se už můžu věnovat jen hodně okrajově (loni jsem vytvořil dvě hry pro Android OS pro mobily a tablety a realizoval nějaký překlad textů a tvorbu zvuků). Přesto jsem toho i o směřování C-H napsal tady na fóru dost, stačilo jen číst. Např. jsem se vyjadřoval k "ukradení" původního brněnského GDS pod hlavičku Game Access atd.

Hunter napsal:
Nakonec, jsi jen ten trotl.

Říká se tomu troll, už se to nauč. Ten grammar-nazism bys možná neměl jen tak stoicky přecházet, ale trochu na sobě také zapracovat.

Hunter napsal:
PS: Tvou PM jsem nečetl a ani to nebudu dělat.

No to uvidíme Wink

Mem

PříspěvekZaslal: 31. leden 2011, 11:12:14    Předmět: Odpovědět s citátem

]semo[ napsal:
dobře, tak trolovat by měli jen trolové (ti osvícení, kteří nejsou na internetu první den), ne s tim někoho nasírat

Souhlas Wink Huntera už nebudu déle dráždit, pokud je tu někdo další, kdo internetovou diskuzi nesnese, prosím avizujte předem, vyjdu vám vstříc (viz ta empatie Razz)
Hunter

PříspěvekZaslal: 31. leden 2011, 11:54:09    Předmět: Odpovědět s citátem

]semo[ napsal:
Nehledejte, kdo udělal chybu, prostě se navzájem omluvte a máte to Smile.
Tak to já se klidně Memovi omluvím, akorát mu stejně v intervalu 0-30 dní vysoce pravděpodobně napíšu, že se chová jako debil (a nebude to na první sranec co napíše, ale tak na pátý až desátý), ale na tom asi nezáleží a on bude šťastný, že bude moci zvýšit traffic fóra, já už méně.

Promiň Meme.

Trolluj si kde chceš, a v občanském životě se mi vyhýbej tak, jak se ti to zatím dařilo celý život.

Já mám radši germanismy než anglikanismy.

Edit: Jo a tu nahrávku jsi promrhal. Ve skutečnosti stačilo napsat, že téma o směřování C-H taky vzniklo jako OT v jiném tématu, do kterého jsem přispíval i v době, kdy ještě stále bylo v tématu nesouvislém, což není nic jiného, než jsi dělal ty.
To už jsou dnes ty internetové diskuze tak ubohé, že člověk musí hrát za obě strany, aby se trochu procvičil? Laughing

Naposledy upravil Hunter dne 31. leden 2011, 12:11:09, celkově upraveno 4 krát
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
odeslat nové téma   Odpovědět na téma    Obsah fóra České-Hry.cz -> Popelnice Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Strana 2 z 3

Přejdi na: