| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Hunter

|
Zaslal: 30. leden 2011, 16:15:53 Předmět: |
|
|
Eosie> Máš pravdu.
Přestože sem se snažil to nesmyslné OT o monitorech zastavit už o stránku dřív, a dokonce se mi povedlo diskrétně zakrýt toto cizí faux-pas, dokud ho Mem opět nevyšťáral z míst, kam slunce nesvítí, ale přesto máš pravdu, můžu za to já  _________________ Sharing is caring. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. leden 2011, 18:45:36 Předmět: |
|
|
Hunter: když už máme to vlákno odděleno (ostatně jak jsem avizoval hned v úvodu), kdy se začalo psát faux pas s pomlčkou? Nebo se mi snažíš předvést, jak má vypadat správné trollování, když už jsi předvedl vnášení OT do vláken a neschopnost normální reakce na protinázor?  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 30. leden 2011, 19:59:20 Předmět: |
|
|
Meme, žádnou velkou myšlenku jsi zatím nepředvedl. Dokonce ani žádný "názor", takže nevím, k čemu mám být vlastně v opozici.
Mám snad psát protinázor k tomu, že monitory pískají?
Ale to ví i retardovaný orangutan Bongo, to není potřeba vyvracet.
Každý kdo prodělal fyziku SŠ by mohl vědět, že jakákoliv elektronika, ve které je cívka, může pískat, to není potřeba rozvádět, odkazovat a šířit další osvětu v tomto ohledu a už vůbec ne na místech, kde je nevhodná. Vtipné je, že o tom nejspíš vím víc než ty.
Ani mi nevadí, že mě tu urazíš, budeš se snažit mě zesměšnit a nakonec tu diskuzní paralympiádu třeba i vyhraješ.
Trapné je, že dalších pár dní zase napíšeš neskutečnou p*čovinu někam, kam se vůbec nehodí, protože ty jsi prostě nevychovaný.
Grammar-nazismem mě ovšem nerozhodíš. _________________ Sharing is caring.
Naposledy upravil Hunter dne 30. leden 2011, 20:07:12, celkově upraveno 2 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
if.then
|
Zaslal: 30. leden 2011, 20:04:25 Předmět: |
|
|
Já začnu s OT a vy jdete do dalšího OT a to první ani neuzavřete, proč tomu tak konkrétně je? Už vím, proč je GOTO considered harmful.
Ale asi bude dobré udělat tohle téma pro urážky... aspoň se zvýší návštěvnost C-H.  _________________ For guns and glory, go to www.ceske-hry.cz.
For work and worry, execute VC++. |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 30. leden 2011, 20:36:53 Předmět: |
|
|
| Hunter napsal: |
| Meme, žádnou velkou myšlenku jsi zatím nepředvedl. Dokonce ani žádný "názor", takže nevím, k čemu mám být vlastně v opozici. |
Aha, tak to se omlouvám, že jsem měl o tobě neopodstatněně příliš velké mínění Zkusím ti to tedy rozepsat podrobněji, snad se v tom opět neztratíš
A) Věcně jsem ti vyvracel, že se jednalo o OT, protože to zmínil sám autor vlákna (a mimochodem, já ani s tou diskuzí o pískání nezačal, jen jsem ji vrátil k původnímu tématu LCD, takže si nejsem úplně jistý, cos myslel tím, že já začnu s p*čovinami, když já se naopak vyžívám v tom na něco již započatého reagovat )
B) Dál jsem zmínil, že vzhledem k aktivitě fóra je i takový OT (do kterého se zapojilo více lidí) podle mě tolerovatelný, a pokud ne, tak to moderátoři přesunou. Není ale potřeba, aby tady někdo bez jakéhokoliv morálního kreditu (protože internetová diskuze) házel rameny a komentoval, o čem se dospělí lidé baví ("OT je otravné, nudné a nepřínosné"), nebo dokonce vyrukoval s jakýmsi pokusem o rozkaz ("jděte si řešit jinam"). Nespadl jsi z višně?
| Vtipné je, že o tom nejspíš vím víc než ty. |
Zajímavé, a já myslel, že je spíš normální vědět o tématu, ke kterému jsi utrpěl nějaké vzdělání, víc, než oponent, který ne. Dokonce věřím, že jsou i další oblasti, o kterých toho víš více, minimálně třeba patlání v PS Každopádně teď se podrž, já dokonce ani nevím, zda a ve kterých LCD cívka je, a jestli se ty cívky týkají jen podsvícení (vím o tom jevu u CFL trubic, ale u LED podsvícení jsem o tom neslyšel) atd. Ale to málo, co jsem věděl, jsem v diskuzi rád předal dál, protože tu zaznívala větší neznalost, než ta moje. Doufám, že se tvůj pohled na svět nezbořil, když jsi zjistil, že skutečně neznám vše, a v některých případech z toho to i přiznám
| Grammar-nazismem mě ovšem nerozhodíš. |
To je také jen střípek v mozaice, ale je zjevné, že svou úlohu plní - jak jinak si vysvětlit tvůj sáhodlouhý post, zvlášť po PM, na které jsi nečekal odpověď
if.then: Návštěvnost to bohužel nezvedne, takové pokusy se dělaly už před lety, když tu byl AdSense  |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Marek

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 1782 Bydliště: Velká Morava
|
Zaslal: 30. leden 2011, 21:01:50 Předmět: |
|
|
EDIT: 1300 příspevků!  _________________ AMD Open Source Graphics Driver Developer
Naposledy upravil Marek dne 30. leden 2011, 22:27:52, celkově upraveno 1 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 30. leden 2011, 22:08:07 Předmět: |
|
|
| Mem napsal: |
| jen jsem ji vrátil k původnímu tématu LCD |
Buď jsem blbej nebo vo kolika, ale LCD nikdy původním tématem vlákna nebyly.
| Mem napsal: |
| Zajímavé, a já myslel, že je spíš normální vědět o tématu, ke kterému jsi utrpěl nějaké vzdělání |
Ach, jsem vinen tím, že jsem získal maturitní vysvědčení, což mi dává neoprávněnou výhodu v diskuzi
Máš pravdu, aktivita fóra je malá, ale jestli si myslíš, že ty ji svým chováním zvyšuješ
Kydy, to by ti šlo, ale zajímavé je, že třeba v tématu o směřování C-H jsi své vytříbené, intelektuálně hodnotné filozofické názory nevyjádřil (a pokud jsi opravdu chytrý a bystrý tak jsem ti teď dal nahrávku na smeč, na který nenajdu odpověď)
Nakonec, jsi jen ten trotl.
PS: Tvou PM jsem nečetl a ani to nebudu dělat. _________________ Sharing is caring.
Naposledy upravil Hunter dne 30. leden 2011, 22:45:42, celkově upraveno 6 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
Zaslal: 30. leden 2011, 22:17:58 Předmět: |
|
|
Vyndejte sekery, meče a dýky! Když už je nás tu poslední dobou tak málo, pojďme se navzájem trochu pobít, ansi C versus C#, Mem versus antiMem... Jako tyhle "diskuze" mě fakt nebaví, matně vzpomínám na tu celkem přátelskou atmosféru před pár lety, kdy jsem se zeptal na sebevětší pitomost a bylo mi slušně odpovězeno. Takhle sem fakt noví lidé se zapálením pro vývoj her nepřijdou.
Když už jsme u té gramatiky, Zhlédnuto se píše prostě se Z, nekoukáme na ty příspěvky shora. Shlédnuto by mohlo číslovat, kolik lidí to čte s nadhledem, ale takové počítadlo asi vůbec nemá význam. _________________ https://www.bluepulsar.cz/
https://twitter.com/11thDream_Game/ |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 31. leden 2011, 10:00:40 Předmět: |
|
|
Ano, už jsem chycen :-). Možná budu se svou radou mimo mísu, protože se možná chcete hádat, ale přesto to zkusím: Nehledejte, kdo udělal chybu, prostě se navzájem omluvte a máte to :-). Většinou se tohle učí už v mateřský školce a myslím, že Mem to svým dětem taky občas řekne. Má-li někdo černější svědomí, například proto, že se mu hádky líbí a proto provokuje, může se omluvit víc :-). Jsou i lepší způsoby života, než tento způsob života! _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 31. leden 2011, 10:53:14 Předmět: |
|
|
Semo, ty fakt nechápeš ten princip trollování Tady se fakt nic neřeší, a pokud si to někdo bere osobně, tak prostě dělá zbytečnou chybu Znovu se vracím k tomu úvodnímu povzdechnutí - to je Hunter na internetu první den?
micky: to shlédnout se píše kde? |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
]semo[

|
Zaslal: 31. leden 2011, 10:56:47 Předmět: |
|
|
dobře, tak trolovat by měli jen trolové (ti osvícení, kteří nejsou na internetu první den), ne s tim někoho nasírat _________________ Kdo jede na tygru, nesmí sesednout.
---
http://www.inventurakrajiny.cz/sipka/
Aquadelic GT, Mafia II, simulátory |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
micky

|
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 31. leden 2011, 11:10:03 Předmět: |
|
|
| Buď jsem blbej nebo vo kolika, ale LCD nikdy původním tématem vlákna nebyly. |
Když to tak sebekriticky říkáš, tak na tom asi něco bude, ale to tu teď neřešíme.
autor vlákna: "Ne, při tvorbě grafiky se používá LCD (u notebooku). Je ale pravda, že u stolního pc (to ale používám jen zřídka) mám ještě CRT monitor (ironicky zapojený do GeForce 450GTS)"
A ta LCD/CRT se řešila v souvislosti s barvami, kde ty sis pak pohrál s tím obrázkem, zvýšil saturaci apod. Skutečně nevidíš souvislost? Opravdu bylo potřeba nevybíravým způsobem dalším 5 lidem vynadat, ať si přestanou ve veřejné diskuzi psát?
Ach, jsem vinen tím, že jsem získal maturitní vysvědčení, což mi dává neoprávněnou výhodu v diskuzi  |
Mea culpa (to je latinsky, znamená to "má chyba"), já měl dojem, že jsi pak pokračoval ještě v nějakém odborném studiu s elektro zaměřením, omlouvám se, zřejmě jsem si tě s někým spletl.
Máš pravdu, aktivita fóra je malá, ale jestli si myslíš, že ty ji svým chováním zvyšuješ  |
Rozhodně zvyšuji traffic A ne, mé příspěvky rozhodně nemají sloužit jako návod pro kvalitní naplnění fóra, pouze jsem se ohradil proti tvému neadekvátnímu napomínání, které i z hlediska nízké aktivity fóra bylo mimořádně mimo mísu (o hloupé formě, nedostatku kreditu autora nebo ignorování faktu, že se o OT nejedná, nemluvě)
| Kydy, to by ti šlo, ale zajímavé je, že třeba v tématu o směřování C-H jsi své vytříbené, intelektuálně hodnotné filozofické názory nevyjádřil (a pokud jsi opravdu chytrý a bystrý tak jsem ti teď dal nahrávku na smeč, na který nenajdu odpověď) |
Nevím, zda jsi tady byl od prvopočátku fóra (před jeho velkými výmazy), ale věz, že jsem tu za tu dobu vyrobil nějakých 10-20 tisíc příspěvků, účastnil jsem se řady projektů, posílal jsem dalším tvůrcům i hotové algoritmy, ukázky atd. Aktivně jsem moderoval, psal zprávy, dělal korektury pro texty C-H o.s. (kterého bych měl být taky členem, ale naštěstí to u Flashe usnulo, takže nemusí platit členský příspěvek ). Aktivitám kolem vývoje her se už můžu věnovat jen hodně okrajově (loni jsem vytvořil dvě hry pro Android OS pro mobily a tablety a realizoval nějaký překlad textů a tvorbu zvuků). Přesto jsem toho i o směřování C-H napsal tady na fóru dost, stačilo jen číst. Např. jsem se vyjadřoval k "ukradení" původního brněnského GDS pod hlavičku Game Access atd.
| Nakonec, jsi jen ten trotl. |
Říká se tomu troll, už se to nauč. Ten grammar-nazism bys možná neměl jen tak stoicky přecházet, ale trochu na sobě také zapracovat.
| PS: Tvou PM jsem nečetl a ani to nebudu dělat. |
No to uvidíme
 |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Mem

|
Zaslal: 31. leden 2011, 11:12:14 Předmět: |
|
|
| ]semo[ napsal: |
| dobře, tak trolovat by měli jen trolové (ti osvícení, kteří nejsou na internetu první den), ne s tim někoho nasírat |
Souhlas Huntera už nebudu déle dráždit, pokud je tu někdo další, kdo internetovou diskuzi nesnese, prosím avizujte předem, vyjdu vám vstříc (viz ta empatie ) |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
Hunter

|
Zaslal: 31. leden 2011, 11:54:09 Předmět: |
|
|
| ]semo[ napsal: |
Nehledejte, kdo udělal chybu, prostě se navzájem omluvte a máte to . |
Tak to já se klidně Memovi omluvím, akorát mu stejně v intervalu 0-30 dní vysoce pravděpodobně napíšu, že se chová jako debil (a nebude to na první sranec co napíše, ale tak na pátý až desátý), ale na tom asi nezáleží a on bude šťastný, že bude moci zvýšit traffic fóra, já už méně.
Promiň Meme.
Trolluj si kde chceš, a v občanském životě se mi vyhýbej tak, jak se ti to zatím dařilo celý život.
Já mám radši germanismy než anglikanismy.
Edit: Jo a tu nahrávku jsi promrhal. Ve skutečnosti stačilo napsat, že téma o směřování C-H taky vzniklo jako OT v jiném tématu, do kterého jsem přispíval i v době, kdy ještě stále bylo v tématu nesouvislém, což není nic jiného, než jsi dělal ty.
To už jsou dnes ty internetové diskuze tak ubohé, že člověk musí hrát za obě strany, aby se trochu procvičil?  _________________ Sharing is caring.
Naposledy upravil Hunter dne 31. leden 2011, 12:11:09, celkově upraveno 4 krát |
|
| Návrat nahoru |
|
 |
|