Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Nefarit

|
Zaslal: 13. listopad 2013, 15:12:48 Předmět: |
|
|
Peto napsal: |
Stránka nefunguje , piše mi že: "Doména má pravděpodobně vyčerpaný měsíční traffic, nebo příliš mnoho současných připojení na server." |
Jono, vím o tom. Musím najít nějaký webhosting, u kterého se za jeden den existence stránek nevyčerpá trafic limit... Nějaké návrhy? _________________ Nefarit
mail: nefarit@seznam.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maretik

|
Zaslal: 13. listopad 2013, 15:40:40 Předmět: |
|
|
Nefarit napsal: |
Peto napsal: |
Stránka nefunguje , piše mi že: "Doména má pravděpodobně vyčerpaný měsíční traffic, nebo příliš mnoho současných připojení na server." |
Jono, vím o tom. Musím najít nějaký webhosting, u kterého se za jeden den existence stránek nevyčerpá trafic limit... Nějaké návrhy? |
Zaplat si placený hosting+server. Vyjde tě to tak na 500 ročně, ale máš za to spoustu možnosti. Navíc můžeš na to lákat potencionální grafiky a programátory. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 13. listopad 2013, 19:00:06 Předmět: |
|
|
U nás se sice o nějakém velkém vytížení mluvit nedá, ale používáme Wedos.
Šli jsme rovnou do placeného hostingu, těch pár korun ročně, víc utratím za 2 návštěvy hospody  _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Vilem Otte

Založen: 18. 09. 2007 Příspěvky: 462 Bydliště: Znojmo - Sedlesovice, Kravi Hora
|
Zaslal: 13. listopad 2013, 20:20:51 Předmět: |
|
|
Jen u nás v ČR je web hostingů plno - zagoogli a vyber pro sebe nejvhodnější. Já jsem celkem spokojený s web4ce - nikdy nebyl problém s nedostupností serveru, rychlost je taky dobrá. _________________ Should array indices start at 0 or 1? My compromise of 0.5 was rejected without, I thought, proper consideration. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nefarit

|
Zaslal: 13. listopad 2013, 20:40:28 Předmět: |
|
|
ok, dík za návrhy. Zítra na to kouknu a někam to přesunu... Popř. změním na placenou verzi, kde je trafik mnohonásobně vyšší...
Nef _________________ Nefarit
|
Návrat nahoru |
|
 |
Dlaha

|
Zaslal: 14. listopad 2013, 10:01:41 Předmět: |
|
|
Možná je to jen můj pocit, ale zdá se mi, že na těch dobrých hostinzích je trafik unlimited. Odstřihnou tě až ve chvíli, kdy už jim fakt přetěžuješ linku. Většinou si myslí, že jsi hodil na svůj webspace warez a proto se to tak rozjelo.
Což je dobrý se s nima nějak domluvit předtím, než vydáš svou 1Gb velkou hru, těšící se obrovské popularitě, na webu Viz. World of Goo a jejich release. _________________ Other Inside
Greenlitnuto! |
|
Návrat nahoru |
|
 |
OndraSej

Založen: 28. 07. 2007 Příspěvky: 767 Bydliště: Brandýs nad Labem
|
Zaslal: 14. listopad 2013, 12:16:29 Předmět: |
|
|
Dlaha> traffic je i u placenych hostingu neomezeny jen v propagacnich materialech (traffic je relativne levny, ale ani pro ne neni zadarmo). Kdyby sis z toho zacal delat distribucni platformu, tak te pravdepodobne rychle pozenou... _________________ http://trionteam.net |
|
Návrat nahoru |
|
 |
maretik

|
Zaslal: 14. listopad 2013, 12:28:32 Předmět: |
|
|
Vše se lze před vydáním změnit. Domluvit, odejít. Udělat vlastní server apd. Už z reakcí člověk pozná, jak by mohla být hra dobrá. Podle mě wedos.cz je nejlepší volba tedka pro tebe. A pak před vydáním změnit, nebo download přesměrovat na jinou adresu(torent třeba) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
perry

|
Zaslal: 14. listopad 2013, 13:01:50 Předmět: |
|
|
citace: |
Možná je to jen můj pocit, ale zdá se mi, že na těch dobrých hostinzích je trafik unlimited. Odstřihnou tě až ve chvíli, kdy už jim fakt přetěžuješ linku. |
Neomezené to není. Měsíční trafik má skoro každý. Ale solidní firma se nemůže dovolit tě odstřihnout. Většinou nás před vypršením trafiku upozorní a oznámí, že za XY,- limit navýší _________________ Perry.cz |
|
Návrat nahoru |
|
 |
DespeRadoX

|
Zaslal: 14. listopad 2013, 20:58:27 Předmět: |
|
|
"Neomezený přenos znamená neomezený přenos, žádný limit objemu přenesený dat není. Ani přenesená data nijak neměříme, takže je nemáme jak omezovat.
Existuje pouze agregace, tj. když se více serverů rozhodne ve stejný okamžik přenášet hodně dat, tak vám může na chvíli klesnou rychlost. Ale to se stává jen ve výjimečných případech." WEDOS
Takze tak. _________________ http://www.touchgames.eu/
http://playito.com
TW: @Despo100
Space Merchants Online ...zruseny, pracujem na mobilnej verzii space merchantu |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonic

|
Zaslal: 18. listopad 2013, 15:41:28 Předmět: |
|
|
Taky co si pamatuju, tak to všechny obrázky přímo na té stránce stahuje rovnou v plném rozlišení (i když je vidím zmenšené), možná by to šlo omezit i v tomhle. Doma mi to nějakou chvíli načítá, ale přežít se to dá.. _________________ Programovat pod Windows je jako hrát hry na Macu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nefarit

|
Zaslal: 20. listopad 2013, 22:50:19 Předmět: |
|
|
Jojo, je to tak. Ty stránky jsem splácal na rychlo, mám v plánu je celé předělat, proto jsem zatím stále nepstnul ani nové úložiště pro ně... _________________ Nefarit
|
Návrat nahoru |
|
 |
Nefarit

|
Zaslal: 25. listopad 2013, 01:25:44 Předmět: |
|
|
Tak konečně jsem nalezl nové snad nějakou dobu stabilní úložiště. Odkaz upraven v prvním příspěvku. Dále jsem to předělal na ten systém miniatur, takže by se stránka měla načíst rychle a až klikání na obrázky by mělo načítat jednotlivé soubory.
N.
P.S. ještě plánuji rozjet na stránkách nějaký blog, aby lidé co sledují vývoj, měli trochu jasněji, páč když se podíváte na ten postup grafiky, je jasné, že se toho semlelo dost  _________________ Nefarit
mail: nefarit@seznam.cz
Naposledy upravil Nefarit dne 25. listopad 2013, 15:31:13, celkově upraveno 1 krát |
|
Návrat nahoru |
|
 |
sonic

|
Zaslal: 25. listopad 2013, 15:18:18 Předmět: |
|
|
Co dodat, grafik nejsem, tak nemůžu v tomhle nijak poradit. Ale za mě se mi to samozřejmě líbí.
Je to dělané v Unity, ne? Přemýšlel jsi i nad jinou verzí než Windows? _________________ Programovat pod Windows je jako hrát hry na Macu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
saarix
|
Zaslal: 26. listopad 2013, 15:39:05 Předmět: Beta? |
|
|
Hra vypadá moc dobře přeju aď se daři. Jinak chtěl sem se zeptat, zda bude někde na webu oveřejňováno, pokud budete vydávat beta verzi, či data dokončení hry? Díky za info  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|